Rehumyynti

Rehumyyntivalikoimastamme löydät seuraavat rehumerkit:


Hippolyt


HIPPOLYT Parasta luonnosta!

St Hippolyt etsi parhaan konseptin: ruokinnan kuten luonto sen tise tekisi. Terveys, motivaatio ja suorituskyky - siinä tasapainoisen ja hyvin toimivan hevosen kuvaus.

Parhaisiin ruoka-aineisin perustuva hyvin sopeutettu ravinto on tie maaliin. Parhaat raaka-aineet ja niiden hellävarainen käsittely varjelee arvokkaita ravintoaineita valmiissa rehutuotteissa.

Seuraa Uutiset-sivuiltamme ja FB-sivuiltamme Hippolytin kuukauden tuotteet-esittelyjä!

Hippolyt tuotekuvasto (klikkaa tuotekuvastoon tästä)
Agrobs

AGROBS


Cavalor

Rehumyymälän valikoimistamme löytyy laadukkaat Cavalorin hoito- ja rehutuotteet.

Cavalor, jo yli 28 vuotta omistautumista hevosen suorituskyvyn ja terveyden parantamiseksi. Nykyään Cavalor-tuotteita on saatavilla yli 50 maassa ympäri maailmaa ja niitä käyttävät maailman huippuratsastajat. Cavalor tarjoaa täydellisen valikoiman hevosten rehuja, lisäravinteita ja hoitotuotteita. Kaikki tuotteet ovat vuosien intensiivisen tutkimus- ja kehitystyön sekä perusteellisen tuotetestauksen tulosta. Cavalor-tuotteissa käytetään ainoastaan korkealuokkaisia raaka-aineita. Yhtiön arvoja ovat: Innovaatio – Laatu – Tulokset. Cavalor on omistautunut kehittämään, valmistamaan ja tuomaan markkinoille parasta laatua olevia tehokkaimpia hevosten ravitsemustuotteita maailmassa kaikille hevosille varsasta onnellisiin eläkepäiviin asti.

Laadukkaat Krafft rehut tilauksesta