Uutiset

Marraskuun Hippolyt uutiset

Syökö hevosesi hiekkaa tai maa-ainesta?Silloin on tärkeää ennaltaehkäistä! Onko vahinko jo tapahtunut? Silloin sinun tulee aloittaa puhdistus! LinuStar ehkäisee, Relief Mash puhdistaa ja Gastrointestinal kuntouttaa vahingoittunutta kudosta.
Relief Mash - Kun suolistossa on hiekkaa
Relief Mash tukee hevosen omaa kykyä puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatuskanavaansa. Täyteaineilla kuten leseillä, pektiineillä ja psylliumilla on korkea nesteensitomiskyky. Sekoitettaessa veteen, käynnistyy psylliumin ja pellavansiemenien lima-ainesten muodostuminen. Relief Mash aktivoi ja stimuloi suoliston liikehdintää, mikä helpottaa eritystä.
Puhdistuskuurina: 100-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin.

Ylläpitoon: 50-100 g per 100 kg elopainoa päivittäin.

puhdistaa suolistoa

suojaa suoliston limakalvoa

tukee ja stimuloi suoliston toimintaa


LinuStar - Helposti annosteltavia omega-3 rasvahappoja

Lisäravinne, joka sisältää ainoastaan halkaistuja, kullankeltaisia pellavansiemeniä, jotka turpoavat ja erittävät limaa päästessään kosketuksiin veden tai ruoansulatusnesteiden kanssa. Voidaan käyttää vuoden ympäri tai ajanjaksoina, jolloin ruoansulatus ja suolisto ovat rasituksen alla johtuen esim. suolistoon joutuneesta hiekasta tai maa-aineksesta, tai kasvaneen välttämättömien rasvahappojen tarpeen yhteydessä.

erittäin hellävaroen halkaistut keltaiet pellavansiemenet

korkea pitoisuus arvokkaita lima-aineita

korkea pitoisuus omega-3 rasvahappoja


Gastrointestinal - Normalisoimaan vatsan ja suoliston toimintaa

Gastrointestinal auttaa ylläpitämään vatsan ja suoliston limakalvoa, edistää ravintoaineiden imeytymistä suolistossa ja edistää tasapainoisen suoliston bakteerikannan rakentamista.

hevosille, joilla on haasteita vatsan kanssa

sisältää oluthiivaa, PSB®-komplekseja, pellavansiemeniä ja beta-glukaaneja

tukee kudoksen uusiutumista

Lokakuun Hippolyt uutiset

MicroVital - Hevosen karvanvaihdon aikana

MicroVital on hivenainekuuri, jota suositellaan hevosille, jotka ovat tai ovat olleet kovan rasituksen alla. Tämä voi olla esim. karvanvaihdon (2 kertaa vuodessa), palautumisen, siitoksen tai kovan työn yhteydessä. MicroVital tuo nopeita ja näkyviä tuloksia.

sisältää orgaanisesti sidottuja kivennäis- ja hivenaineita

korkeat pitoisuudet sinkkiä, kuparia ja mangaania

sisältää nukleotidejä oluthiivasta

Hestaplus Zink - Dietistinen lisärehu hevosille

Apua sinkin puutteeseen. Elinvoimaa immuunijärjestelmälle, karvapeitteelle ja kestäville kavioille. Voidaan käyttää tukemaan kavioiden ja ihon uusiutumista sekä karvanvaihdon ja stressitilanteiden aiheuttamaan lisääntyneeseen tarpeeseen. korkea biologinen hyötyosuuselinvoimaa immuunijärjestelmälle, karvapeitteelle ja kestäville kavioille karvanvaihdon ja stressitilanteiden aiheuttamaan lisääntyneeseen tarpeeseen

Hesta Mix Classic - Helppoa ruokintaa erityisroduille

Hesta Mix Classic on kylmäpuristettuja pellettejä, jotka välittävät runsaasti kuituja, yrttejä ja välttämättömiä aminohappoja. Soveltuu hevosille, jotka tarvitsevat tasaisempaa energiaa, joka ei tule sokerista tai tärkkelyksestä; esim. kuntoutuksessa oleville tai nuorille hevosille, joilla ei vielä ole tarpeeksi voimaa ja massaa. Parhaan luonnollisen ja orgaanisen laadun vitamiinit ja kivennäisaineet on sovitettu Pohjoismaiden olosuhteisiin.

hivenaineet korkealla biologisella hyötyosuudella
pitkäkestoista energiaa
kauraton ja melassiton

Syyskuun Hippolyt uutiset

Pidä hevosen ruoansulatusjärjestelmä mielessäSuoliston bakteerikannan toiminta on kaiken perustana erityisesti hevosen ravinnon hyödyntämisessä ja siten myös sen hyvinvoinnissa. Kuitujen laajakirjoisuus on edellytys hyvälle ruoansulatukselle ja hyvin toimiville hevoselle.
NaturMüsli SOLO - Kuiturikasta ruokintaa

NaturMüsli SOLO sisältää runsaasti arvokkaita kuituja, jotka tukevat suoliston bakteerikantaa ja stimuloivat hevosen omaa rasvahappotuotantoa. Näin saavutetaan hyvin toimiva ruoansulatus, optimaalinen rehun hyödyntäminen ja erittäin motivoitunut hevonen parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä. Pelletit tulee liottaa kun käyttö ylittää 100 g per 100 kg elopainoa per ruokinta korkean kuitupitoisuuden takia.

matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus

pitkäkestoista, tasaisesti vapautuvaa energiaa

korkealaatuisia valkuaisaineita lihasten rakentamiseen

LinuStar - Helposti annosteltavia omega-3 rasvahappoja

Lisäravinne, joka sisältää ainoastaan halkaistuja, kullankeltaisia pellavansiemeniä, jotka turpoavat ja erittävät limaa päästessään kosketuksiin veden tai ruoansulatusnesteiden kanssa. Voidaan käyttää vuoden ympäri tai ajanjaksoina, jolloin ruoansulatus ja suolisto ovat rasituksen alla johtuen esim. suolistoon joutuneesta hiekasta tai maa-aineksesta, tai kasvaneen välttämättömien rasvahappojen tarpeen yhteydessä.

erittäin hellävaroen halkaistut keltaiset pellavansiemenet

korkea pitoisuus arvokkaita lima-aineita

korkea pitoisuus omega-3 rasvahappoja

CuraColon - Ensiapu ruoansulatusongelmien yhteydessäCURACOLON yrttipatukassa yhdistyy yli 30 vuoden tieto ja kokemus yrttien ja mausteiden hyvistä vaikutuksista. Yli 100 bioaktiivisen komponentin käyttö ja yhteisvaikutus edistävät fysiologisesti oikeaa suoliston bakteerikantaa ja stimuloivat systemaattisesti sekä ruoansulatusta että aineenvaihduntaa.Huolella valikoidut yrtit ja mausteet tukevat ruoansulatuksellisia haasteita ja vaikuttavat tasapainottavasti levottomuuteen ja hermostuneisuuteen. Lisätyt tanniinit kyllästävät suoliston limakalvoa ja vaikeuttavat siten taudinaiheuttajien kiinnittymistä.Ruoansulatusta stimuloivien, rentouttavien ja rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta koostumus edistää kokonaisvaltaisesti hevosen mikrobiomin tasapainoa.

Anna myös hevosesi hyötyä positiivisista kokemuksistamme CURACOLONin kanssa.

Kestävyyttä suolistolle

Ensiapu ruoansulatusongelmien yhteydessä

Yli 80 eri maustetta ja yrttiä

Elokuun Hippolyt uutiset

Se kantava tekijä

Kaviot ovat hevosen kantava tekijä. Koska hevonen on monipuolinen atleetti, on se riippuvainen vahvoista kavioista voidakseen suorittaa eri hevosurheilulajeja ja kestää niistä seuraavan rasituksen. Hevosen kavio on kompleksi yhdistelmä kudosta, hermoja, rustoa, luita ja verenkiertoa. Genetiikalla on merkittävä vaikutus kavion laatuun, samoin kuin ravinnolla, liikunnalla ja kausitekijöillä sekä kengityssepän työllä. Hevoset, joilla on kavioiden suhteen hyvä perimä, ovat vähemmän alttiita ruokinnan aiheuttamille puutostiloille, mutta puutteellinen tai epätasapainossa oleva ruokinta voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia myös geneettisesti vahvoille kavioille. Puutteellinen ruokinta ja siitä aiheutuvat seuraukset voivat olla haitallisia kaikille hevosille, kaikissa elämänvaiheissa. Elämän aikaiset ja myöhäiset vaiheet ovat erityisen altista aikaa ja tarkkanäköisyys hevosen ruokinnassa siksi tärkeää. Ruoansulatuskanavan vanhentuminen voi heikentää ravintoaineiden imeytymistä ohutsuolessa sekä tehdä umpi- ja paksusuolen bakteerikannasta vähemmän tehokkaan. Tähän uutiskirjeeseen olemme valinneet niitä tuotteita, joilla olemme menestyksekkäästi auttaneet kavioita takaisin oikealle kurssille.
Irish Mash - Alkuperäinen mash

Lisärehu, joka tasapainottaa ja vakauttaa hevosen ruoansulatuskanavaa. Hyvänmakuinen mash stimuloi hevosen halukkuutta nesteen ja ravinnon vastaanottamiseen. Voidaan käyttää kovan työn yhteydessä tai tammoille varsomisen jälkeen. Voidaan tarjota kostutettuna tukemaan palautumista työn jälkeen sekä nestetasapainoa että lihasten aineenvaihduntaa ajatellen. Sekoita lämpimään maks. 40-asteiseen veteen (1,5-2 osaa vettä per 1 osa Irish Mashia), anna levätä n. 15 min ja tarjoa lämpimänä. Irish Mash voidaan tarjota myös kuivana, koska se ei turpoa vedessä.

sisältää mm. vehnälesettä, pellavansiementä ja oluthiivaa

nopea valmistaa ja erittäin maukas

stimuloi suoliston toimintaa

Ungulat - Hyvinhoidetut kaviot

Välittää ravintoaineita kuten viljanjyvän alkioita, oluthiivaa, biotiinia, aminohappoja, sinkkiä, orgaanisia rikkiyhdisteitä, pellavansiemeniä, viinirypäleensiemenuutetta ja B-vitamiineja, jotka tukevat kavion rakenteen muodostumista, ravinteiden imeytymistä ja verenkiertoa.

tukee ja vahvistaa koko kaviotaantaa

näkyviä tuloksiatieteellisesti

dokumentoitu teho

Hefekultur - Parantamaan hevosen suoliston bakteerikantaa

Elävät hiivakannat yhdistettyinä hyvin imeytyviin hivenaineisiin ja omega-3 rasvahappoihin välittävät luonnollisia B-vitamiineja ja ravintoaineita tukemaan suoliston bakteerikantaa.

kohdistettua tukea suoliston bakteerikannalle

pelletöity

helppoon käyttööneläviä hiivakantoja

Heinäkuun Hippolyt uutiset

Maukkaita, leikattuja kuituja
Hyödyllisiä ruohoja, yrttejä ja kukkia ja runsaasti hivenaineita. Kevyesti murskattuja kultaisia pellavansiemeniä lisäämään omega-3 rasvahappojen määrää ja parantamaan ruoansulatusta. Glyx-Wiese Müsli on viljaton ja melassiton, mikä tekee siitä erityisen sopivan raskaille roduille ja hevosille, joilla on haasteita aineenvaihdunnan kanssa.

- kuitulisä parantamaan karkearehuannosta
- tulee täydentää kaikenkattavalla kivennäisainelisällä, esim. Gemüse-Kräuter-Mineralienilla

- tukee hevosen suoliston toimintaa

Nopeasti liotettavat kuidut
Glyx-Wiese Wiesentaler on yhdistelmä valikoituja ruohoja ja hyödyllisiä yrttejä kor­keimmalla ravitsemuksellisella ja hygieenisellä laadulla. Niitetty lajirikkaalla Bodenseen alueella optimaalisissa ilmastollisissa olosuhteissa. Niiton jälkeen ruohot ja yrtit kuivatetaan hellävaroen matalissa lämpötiloissa säilyttäen ravinto- ja hivenaineet.

- hyvä vaihtoehto Glyx-Wiese Høcobseille lyhyemmän liotusajan takia
- raikas ja hellävaroen kuivattu matalissa lämpötiloissa

- yrttirikas

Kaikille sopiva mash
Kuiturikas mash, soveltuu erityisen hyvin hevosille, jotka tarvitsevat vatsaystävällistä ruokintaa pienillä pitoisuuksilla yksinkertaisia hiilihydraatteja. Glyx-Mash tukee ja palauttaa suoliston toimintaa. Sekoita lämpimään maks. 40-asteiseen veteen (1,5-2 osaa vettä per 1 osa Glyx-Mashia), anna levätä n. 15 min ja tarjoa lämpimänä. Kesäisin voidaan käyttää kylmää vettä, mutta silloin liotusaika on n. 30 min.

- täydellinen hevosille, joiden tulee välttää suuria sokeri- ja tärkkelyspitoisuuksia
- suuri kuitupitoisuus

- prebioottinen ja puhdistava

Huhti - toukokuun Hippolyt uutiset


Nyt ruoho kasvaa!

Ruoho tuo usein lisää haasteita hevosen ruoansulatukselle ja aineenvaihdunnalle. Auta suolisto hyvään alkuun yrtti- ja kuitupitoisella ruokinnalla.

EquiGard – Rehu alkuperäisroduille

Rehu hevosille, jotka tarvitsevat erityisen viljattoman rehusekoituksen. Energiaa vapautuu matalaglykeemisistä kuiduista viljan ja melassin sijaan. EquiGard vakauttaa insuliinin tuotantoa hivenaineiden kuten magnesiumin, sinkin, kuparin, mangaanin, seleenin, omega-3-rasvahappojen, lesitiinin ja antioksidanttien kuten E-vitamiinin kautta.

Alkuperäisroduille sekä hevosille, joilla on aineenvaihduntaongelmia

Erittäin matalat tärkkelys- ja sokeripitoisuudet

Erityistä mineralisointia vakauttamaan hiilihydraattien ja rasvan aineenvaihduntaa

GlucoGard - Insuliinin tuotannon epätasapainotiloihin

Kivennäisainelisä, joka auttaa tasaamaan kehon epätasapainotilojen kuten ylipainon, epävakaan verensokerin tai insuliiniresistenssin aiheuttamia puutostiloja. GlucoGardin lähtökohta on viljaton ruokinta ja sitä käytetään usein kuurina, mutta lisääntyneeseen tarpeeseen myös kiinteänä osana ruokintaa vuoden ympäri.

Välittää luonnollisia antioksidantteja ja orgaanisia kivennäisaineita

Yrtit ja oluthiiva tukevat verensokerin ja insuliinin säätelyä

Täydellinen yhdistelmä EquiGardin kanssa

Lamin forte - Kudoksen uusiutumiseen

Ravintoaineiden, kuten sinkin sekä C- ja E-vitamiinien puutostilat voivat vaikuttaa vastustuskykyyn negatiivisesti ja tätä myötä estää kudoksen uusiutumista. Lamin Forte välittää ravintoaineita, välttämättömiä rasvahappoja, kasviperäisiä antioksidantteja, merilevien glykoravintoaineita ja hivenaineita tukemaan vastustuskyvyn toimintaa.

Tärkeitä ravintoaineita ruskeista merilevistä

Korkea pitoisuus antioksidantteja

Suojaa ja korjaa rasittuneita niveliä ja jänteitä


Maaliskuun Hippolyt uutiset


Tammat ja varsat

Optimaalinen ruokintasuunnitelma, joka on sovitettu tiineen tamman lisääntyneeseen ravintoainetarpeeseen ja samalla tukee bakteerikantaa, luo parhaat olosuhteet sikiön kasvulle ja kehitykselle.
EquiLac – Kantavalle tammalle

EquiLac on rehu kantaville ja imettäville tammoille, jota annetaan koko tiineyden ajan ja imetysajan loppuun saakka. EquiLac tuo lisäenergiaa ja ravintoaineita, joita tamma tarvitsee pystyäkseen antamaan varsalle oikeat ravintoaineet koko prosessin ajan jo sikiöstä alkaen.kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja biologisesti hyvin imeytyvässä muodossatasapainoitettu proteiini- ja energiapitoisuusstimuloi maidon tuotantoa


Fohlengold – Se oikea valinta varsallesi

Fohlengoldin käyttö varsalle voidaan aloittaa heti kun varsa alkaa kiinnostua tamman rehusta tai noin 3 viikon iässä. Fohlengold sisältää laajan kirjon ainesosia, jotka tukevat hyvin toimivan suoliston bakteerikannan muodostumista. Lisäksi Fohlengold on tasapainoitettu tukemaan varsan kasvua ja optimoimaan kehitystä. Kun hevonen on noin 2-vuotias, Fohlengoldin käyttö lopetetaan asteittain ja korvataan aikuisen hevosen rehulla.kivennäisaineita orgaanisessa muodossaruoansulatusta edistäviä ainesosiatieteellisesti dokumentoitu

ß-Carotin Mare-Y-Mix – SiitoshevoselleEnnen siitosta tulee sekä siitosori että -tamma varustaa juuri oikeilla ravintoaineilla. Beta-Carotin Mare-Y-Mix voi kattaa kehon kasvaneen tarpeen A- ja E-vitamiineille tiineyden alkamisen ja ylläpitämisen yhteydessä. Koska A- ja E-vitamiineista voi tavallisessa talviruokinnassa olla pulaa, voi olla hyvä strategia aloittaa jo ennen suunniteltua hedelmöitystä tai astuttamista.lisääntyneeseen tarpeeseen siitoshevosillalisää kiiman näkyvyyttähedelmällisyyteen

Helmikuun Hippolyt uutiset


Onko sinulla
haasteita hevosesi karvapeitteen kanssa?

Karvanvaihto on resursseja vaativa prosessi, joka voi vaikuttaa hevosen energiatasoon ja kehon kivennäisainevarastoon. Joillakin hevosilla karvanvaihto voi johtaa jopa alhaisempaan hemoglobiinin. Voit auttaa hevostasi prosessin aikana lisäämällä ruokintaan enemmän kivennäis- ja hivenaineita, mielellään orgaanisia. Hevosen ravinnon tulisi lisäksi sisältää omega-3 rasvahappoja esim.pellavansiemenistä sekä B-vitamiineja tukemaan prosessia.

Glyx-Mash - Kaikille sopiva mash

Kuiturikas mash, soveltuu erityisen hyvin hevosille, jotka tarvitsevat vatsaystävällistä ruokintaa pienillä pitoisuuksilla yksinkertaisia hiilihydraatteja. Glyx-Mash tukee ja palauttaa suoliston toimintaa. Sekoita lämpimään maks. 40-asteiseen veteen (1,5-2 osaa
vettä per 1 osa Irish Mashia), anna levätä n. 15 min ja tarjoa lämpimänä. Kesäisin voidaan käyttää kylmää vettä, mutta silloin liotusaika on n. 30 min. Täydellinen hevosille, joiden tulee välttää suuria sokeri- ja tärkkelyspitoisuuksia. Suuri kuitupitoisuus, prebioottinen ja puhdistava


_______________________________________________________________________________________

LinuStar - Helposti annosteltavia
omega-3 rasvahappoja

Lisäravinne, joka sisältää ainoastaan
halkaistuja, kullankeltaisia pellavansiemeniä, jotka turpoavat ja erittävät
limaa päästessään kosketuksiin veden tai ruoansulatusnesteiden kanssa. Voidaan käyttää vuoden ympäri tai ajanjaksoina, jolloin ruoansulatus ja suolisto ovat rasituksen alla johtuen esim. suolistoon joutuneesta hiekasta tai maa-aineksesta, tai kasvaneen välttämättömien rasvahappojen tarpeen yhteydessä.Erittäin hellävaroen halkaistut keltaiset pellavansiemenet.Korkea pitoisuus arvokkaita lima-aineita. Korkea pitoisuus omega-3 rasvahappoja

_______________________________________________________________________________________

MicroVital - Hevosen karvanvaihdon
aikana

MicroVital on hivenainekuuri, jota suositellaan hevosille, jotka ovat tai ovat olleet kovan rasituksen alla. Tämä voi olla esim. karvanvaihdon (2 kertaa vuodessa), palautumisen, siitoksen tai kovan työn yhteydessä. MicroVital tuo nopeita ja näkyviä tuloksia. Sisältää orgaanisesti sidottuja kivennäis- ja

hivenaineita. Korkeat pitoisuudet sinkkiä, kuparia ja mangaania. Sisältää nukleotidejä oluthiivasta

______________________________________________________________________________________

Tammikuun Hippolyt uutiset


Päivittäisen ruokinnan moninaisuus ja variaatio voivat yhdessä laajakirjoisen yrttitarjonnan kanssa tukea hevosesi vastustuskykyä ja hengitysteitä

StrukturE - voimasuorituksiin

Rehu suorittaville hevosille, vanhemmille hevosille tai toipuville hevosille, jotka tarvitsevat nostattavan ’boostin’. StrukturE antaa hevoselle lisäenergiaa sekä kauniin ja kiiltävän karvapeitteen.

Antaa voimaa suorituksiin kohtuullisella sokeri- ja tärkkelysosuudella

Korkea E-vitamiinipitoisuus maissinjyvän alkioista ja auringonkukansiemenistä

Yrttejä ruuansulatukseen ja vastustuskykyyn

Mucolyt - hengitysteille

Mycolyt on arvokas lisäravinne, joka sisältää laajan kirjon valikoituja yrttejä kuten piparminttua, timjamia, kamomillaa, ratamoa, anista, fenkolia, kuminaa ja leskenlehteä. Hevosille, jotka asuvat pölyisessä tallissa tai joita ratsastetaan pölyisessä maneesissa, jolloin voi olla eduksi tukea hengitysteiden toimintaa.


Annostelu 40 g per 100 kg elopainoa päivittäin.

Pelletöity ja erityisen maukas

Voidaan käyttää jatkuvasti

48 tunnin karenssi korkean yrttipitoisuuden takia

Hippomun - vastustuskykyyn

Kun hevonen vaihtaa elinympäristöä esim. tallinvaihdon yhteydessä tai kilpailuissa, muuttuu myös elinympäristön bakteerikanta. Tämä voi koetella vastustuskykyä ja altistaa hevosta. Hippomun sisältää vastustuskykyä tukevia ravintoaineita ja antioksidantteja kuten viinirypäleen siemenuutetta.

Annetaan 6 g per 100 kg elopainoa 7 päivän ajan, sen jälkeen 3 viikon tauko ja kuuri toistetaan.

Tukee vastustuskykyä

Toipumisen aikana käytettäväksi


_______________________________________________________________________________
__________________________________________________________________

Joulukuun uutiskirje

Tue hevosen suorituskykyä optimaalisella ruokintasuunnitelmalla ja saavuta voimakas hevonen juuri oikealla energialla.NaturMüsli SOLO Sisältää runsaasti hyödyllisiä kuituja, jotka tukevat suoliston bakteerikantaa ja stimuloivat hevosen omaa energiapitoisten rasvahappojen tuotantoa. Täten saavutetaan terve ja hyvin toimiva ruuansulatus, optimaalinen ravinnon hyödyntäminen ja huippumotivoitunut hevonen, joka kykenee maksimaalisiin suorituksiin.

Annetaan 250-400 g per 100 kg elopainoa päivittäin. Pelletit tulee liottaa korkean kuitupitoisuutensa takia!
   • Ruuansulatusta edistäviä kuiturakenteita
   • Matalat sokeri- ja tärkkelyspitoisuudet
   • Laadukasta proteiinia lihasten rakentamiseen

Performance Fiber High Protein – Proteiinilisä

Tässä kuitupohjainen proteiinilisä, jota voi käyttää kohdennetusti ruokintasuunnitelmassa kun siitä puuttuu proteiinia esim. korsirehun matalan proteiinipitoisuuden vuoksi. Performance Fiber High Proteinin proteiini tulee useista lähteistä kuten perunasta, herneestä ja paikallisesti EU:ssa tuotetusta GMO-vapaasta Palatin-soijasta.

Annostele 100-200 g per 100 kg elopainoa tai suhteuta karkearehun sisältämään sulavaan raakavalkuaiseen.

   • Tukee lihasten kehittymistä
   • Korkea kuitupitoisuus ja helposti sulavaa raakaproteiinia
   • Tasapainottaa ruokintaa lisääntyneen proteiinin tarpeen yhdeydessä, esim. suoritusten, tiineyden tai kasvun aikana

SuperCondition - lisää energiaa lihaksille

Ravintolisä, jota voidaan käyttää energiaboosterina ja joka samalla tukee lihasten aineenvaihduntaa. Sisältää runsaasti ravintoaineita lihaksille korkean antioksidanttitason muodossa suojaamaan lihassoluja. Sisältää lisäksi runsaasti välttämättömiä aminohappoja palautumiseen ja jälleenrakentamiseen.

Annostele 50-100 g per 100 kg elopainoa kausittain kovan työn yhteydessä.

   • Doping-vapaa
   • Kovaa työtä tekeville hevosille
   • Energiaboosteri   ______________________________________________________________________


TALLIMME ONNITTELEE ÅSA PELTOLAA TUUSULAN 70V DERBYN LUOKKAVOITOISTA SEKÄ JUNIORI GP:N 2. SIJASTA!!

________________________________________________________________________

Turvalliset KEP kypärät ovat tulleet! Tervetuloa sovittelemaan ja suunnittelemaan mieleisesi käpärä! Pintamateriaaleja löytyy todella paljon!

KEP.jpg

_______________________________________________________________________________

Kuvahaun tulos haulle åsa peltola

ONNITTELUT ÅSA PELTOLALLE HELSINKI HORSE FAIR- JUNIORILUOKAN VOITOSTA!!!!

_____________________________________________________________________________

HUOM!!!

SÄHKÖPOSTIOSOITTEEMME ON MUUTTUNUT. UUSI OSOITE ON: INFOT.SAKRA@GMAIL.COM

_______________________________________

Macho.jpg

Lämpimät onnittelut Jenni Silventoiselle vuoden 2016 ponien kouluratsastuksen rankingin 2.sijasta!

Lasse_joulu_2_.jpg

Tallikissamme myötä toivotamme kaikille hyvää Joulua!

Sakra_pikkujoulut_pitka_poyta.jpg

Pikkujoulutunnelmia Kotkan Klubilla 11.11.2016

Vuoden_palkitut.jpg

Kotkan Klubilla Sakran pikkujouluissa vuoden 2016 palkitut: ansiokkaasta yhteistyöstä Miia Vallema, vuoden tuntiratsastaja Petri Segerholm, vuoden kilparatsastaja Jenni Silventoinen ja vuoden valmennettava Roosa Kiilavuo. Onnea kaikille!

_________________________________________________________________________

Palkinnot_sakra.jpg

SYYSKUUN TARJOUKSENA kymmenen kerran ratsastuskortti 350 €. Tarjous voimassa syyskuun loppuun.

_____________________________________________________________

Ilmakuvia tallialueesta kesäkuulta 2016

DJI_0019.JPG

DJI_00182.JPGintensiivikurssi_tytot_maneesissa.JPG


Ihanat intensiivikurssilaiset Miisa ja Missi sekä Kerttu ja Aikku

kerttu_ja_aikku_maneesi.JPG

miisa_ja_missi_maneesi.JPG

missi_ja_miisa_este.JPG

Satulapaiva_maarit.jpg

Maarit Tarkiainen/Equitar MarketingCarlo_Mutinelli.jpg

Carlo Mutinelli Italiasta!
_______________________________________________________________________________

Tallilla on kirppisnurkkaus. Tarjolla on paljon erilaista heppakamaa, loimia, suitsia, riimuja, suojia ym. Tervetuloa penkomaan!

_________________________________________________________________________

TERVETULOA KOTKAN SATULAPÄIVÄÄN 7.5. KLO 15 ALKAEN!

Tervetuloa tutustumaan Parianin satuloiden ihmeelliseen maailmaan! Ohjelmassa on myös "yleissivistävää" ja meille hevosenomistajille todella tärkeää tietoa satulansovituksesta.

Pariani on yksi maailman vanhimmista satulanvalmistajista, perustettu jo vuonna 1903. Yritys on edelleen saman perheen omistuksessa ja kaikesta toiminnasta huokuu ihana perinteikkyys ja upea käsityön taito. Parianin satulat valmistetaan käsityönä Milanossa, Italiassa ja mallistoon kuuluu sekä mittatilaussatuloita, että standardimitoitettuja malleja. Satuloiden hinnat vaihtelevat 1800€ ja 3800€ välillä mallista riippuen.

Alustava ohjelma (aikataulu tarkentuu lähiaikoina):
15.00 Mitä jokaisen hevosenomistajan tulisi tietää satulansovituksesta / Maija Airevuo, Valjasverstas Brida
16.00 Parianin tarina ja satuloiden esittely / Carlo Mutinelli, Pariani
17.30 Satulansovituksia / Carlo & Maija

Ilmoittautumiset maksuttomaan sovitukseen (huom. hevonen mukaan) Maarit Tarkiaiselle (maarit.tarkiainen at equitar.fi). Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi pian!


Mukana tilaisuudessa myös Ravintola Vaakku. Vaakku tarjoaa lohisoppaa!!

________________________________________________________________________________

Paljon Onnea Jenni ja Noora aluemestaruuksista! Hienoa työtä!20160409_193254.jpg

Tampereen Hevosmessut 2016. Olimme esittelemässä mm. kesän Lady-leirejä! Kerää ystäväsi ja ilmoittautukaa kimpassa kesän treeni/hemmotteluleirille! Luvassa myös ponileiri sekä keppihevosleiri. Kysy lisää!

Hevosmessut_2016_002.jpg

tehotiimi.jpg

lasse.jpg

Lasse ystävänpäivänä

AVOIMET OVET YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ 14.2. KLO 14 -17

Tervetuloa viettämään ystävänpäivää kanssamme ja samalla tutustumaan tallimme toimintaan. Luvassa kahvia, kuumaa kaakaota, ratsastusnäytöksiä, voit myös halutessasi kuvauttaa itsesi hevosen kanssa!

______________________________________________________________________________

PIENRYHMÄTUNTEJA!

Tallimme on vihdoin aloittamassa paljon kysyttyjä, laadukkaita, ratsastusurallaan etäänpäin pyrkiville nuorille sekä aikuisratsastajille suunnattuja valmennustyyppisiä pienryhmätunteja. Opettajana toimii master-opettaja Noora Nisula. Tuntivaraukset Noora Nisula p. 050 4328 009. Tervetuloa tutustumaan!

______________________________________________________________________________

J83A8955.jpg

Kuvassa "Pilli" pihatosta

Oikein hyvää Joulua kaikille ja menestystä vuodelle 2016!

________________________________________________________________________________

UUSI KÄVELYKONEEMME ON NYT KÄYTTÖKUNNOSSA!!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tienviitta_2015_0052.jpg

ONNITTELUT!!!

Parhaimmat onnittelut Jenni Silventoiselle kouluratsastuksen lapsiratsastajien mestaruudesta 2015 ja Timo Mukalalle veteraanien estemestaruudesta 2015!

LapsiSM_Jenni_001.jpgveteraani_Timppa_2015_0063.jpg

Näin ahkera valmentautuminen tuottaa tulosta!

piian_valm._8.5.2015.jpg

Kuvassa Lotte Palmgren Piia Pantsun valmennuksessa 8.5.2015

HEVOSTEN FYSIOTERAPIAPISTE

Hevosten fysioterapiapiste aloittaa toimintansa! Fysioterapeutti, NDT, ratsastusterapeutti-SRT, hevosten fysioterapeutti Miia Vallema ottaa vastaan tallimme hoitopisteessä. Ajanvaraukset suoraan Miia Vallema p. 040 511 7613. Katso lisää Palvelut-osiosta!

MANEESIN LÄMMITYS

Maneesin lämmitysjärjestelmän koekäyttö on suoritettu loppuun. Nyt maneesissamme on lämmitys, jolla saamme lämmön nousemaan helposti plussan puolelle pakkasellakin. Maneesia lämmitetään tarvittaessa.

PESULAKAMPANJA

Lämpimat onnittelut Sanna Paroselle!Pesulakampanja on päättynyt, arpaonni suosi tällä kertaa Sanna Parosta Haminasta. Palkintona oli kassillinen Cavalorin hoitotuotteita.

pesulakampanja_sanna_paronen_003.jpg

Kuvassa Sanna ja "Seppo" Piia Pantsun valmennuksessa Saksalassa

ferguson_1953_ja_hieman_uudempi_lana_30.11.2014_002.jpg

Ferguson vuodelta 1953 ja vähän uudenpi lana

piia_tallikuvia_06122014_001.jpg

Piia Pantsu valmennus 06.12.2014

piia_tallikuvia_06122014_009.jpg

Sama maisema 06.12.2014

talli_27.09.2014_007.jpg

Syyskuista maisemaa vanhan tallin parvekkeelta

Håkkuksen valmennus 5.-6.11.

hakkus_05-06.11.2014_006.jpghakkus_05-06.11.2014_002.jpg

Håkkus, Sara ja Nipsu Sanna ja Vouelle

_______________________________________________________________________________

12.9.2014 Tallin viralliset avajaiset

Lämpimät kiitokset kaikille juhlavieraille, teitte päivästämme ikimuistoisen!

talli_avajaiset_12.09.2014_003.jpg

talli_avajaiset_12.09.2014_004.jpg

Ratsastajainliiton puheenjohtaja J-P Leskinen avajaispuheessaan

talli_avajaiset_12.09.2014_008.jpg

Juhlayleisöä

talli_avajaiset_12.09.2014_009.jpg

Nauhan leikkaus

talli_avajaiset_12.09.2014_019.jpg

Juhlapäivän aamuna

liput_2014_001.jpg

_______________________________________________________________________________

1.7. Uusi Antti Palinin rakentama kuitupohjainen 55 x 30 m ratsastuskenttä on otettu tänään käyttöön.

tallikuvia_062014_002.jpg

Kenttämestari Antti Palinin "kasat"

13.6. Parhaimmat Onnittelut Jenni Silventoiselle Poniderbyn voitosta!!!

9.6. Henkka Ehrnroothin valmennus.

henkka_laidun_ja_simo_062014_017.jpg

7.6. Sara & Simo-simulaattori

henkka_laidun_ja_simo_062014_002.jpg

25.5. Piia Pantsun valmennus. Helteinen oli päivä ja mukavaa oli nähdä Piiaa pitkästä aikaa!!

piian_valmennus_25.5.2014_015.jpgpiian_valmennus_25.5.2014_017.jpg

____________________________________________________________________________

14.-15.5. Håkkuksen valmennus. Kuukausittaiset valmennukset pyritään pitämään jatkossakin. Mukaan mahtuu kiinnostuneita!

maneesi_2014_011.jpgmaneesi_2014_012.jpg

Kuvassa Jenni, Håkkus ja Sara Jenni & Macho

_______________________________________________________________________________

tallikuvia_042014_012.jpgesteita_0414_2.jpg

Kavalettipalikat Safety Systems superpaketti testissä

_______________________________________________________________________________

tallikuvia_042014_010.jpg

Yllä maneesin kaaret valmiina odottamassa päällystettä